Home

    Profiel

 Werkwijze

   Contact

 Producten

Uw adviesbureau op het raakvlak van HR, Organisatie en Communicatie

 

 

Bosscher

Consultancy

 

bureau voor duurzaam personeelsmanagement

- aantrekken en behouden van talent -

 

Arbeidsmarktcommunicatie

   & Talentmanagement

 

Mijn werkwijze: CSI. Een uniek concept. Career Scene Investigation.

 

Uw huidige situatie, uw wensen en behoefte wordt door grondig onderzoek in kaart gebracht. Desk- en fieldsearch, interviews, benchmark en analyse. Ik breng mijn kennis en ervaring in. We onderzoeken samen de mogelijkheden en ik draag de best passende oplossingen aan.

 

Mijn aanpak kan getypeerd worden als: toegewijd en deskundig. Ieder traject begint met een kennismaking en het inventariseren van uw vraag. Ik werk outputgericht, daarvoor is goede input essentieel. Tussentijdse afstemming is essentieel. Ieder traject eindigt met een meting en beoordeling van het resultaat en het uitbrengen van een adviesrapportage voor verdere voortgang.

 

Hierbij hanteer ik een stapsgewijze aanpak volgens het STARE model: situatie, taak, actie, resultaat, evaluatie.

1. Kennismaking tijdens een oriënterend gesprek, een intake. Wie bent u, wat zijn uw wensen en wat kan ik daarin voor u betekenen?

2. Trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt: een presentatie aan u als directie (CEO, CFO en HR).

3. Quick Scan en SWOT analyse.

4. Probleemanalyse en doelstelling: nadere inventarisatie van uw strategisch plan en businessplannen.

5. Vertaling van het strategisch plan naar plannen van aanpak.  

6. Workshops aan uw HR team, ontwikkelen en invoeren van KPI’s, draaiboeken en toolkits.

7. Begeleiden van uw medewerkers en bureaus bij de uitvoering van de plannen. (Schaduw)management.

8. Eindrapportage, evaluatie en overdracht.  Zodat u weet wat het rendement is op uw investering. En u met de verkregen kennis en middelen zelf aan de slag kunt.

 

Ik biedt u een full-service concept. Heeft u slechts behoefte aan enkele onderdelen van dit traject, bent u ook van harte welkom.

 

U krijgt altijd advies op maat. Dat wat past bij uw organisatie en uw doelstellingen. Met een deskundige en kritisch blik naar de (nieuwe) mogelijkheden. U kunt rekenen op grote inzet, persoonlijke toewijding, aanwending van mijn expertise.

 

 

Samenwerkingsverbanden.

Door kennis van en goede contacten met diverse bureaus en leveranciers weet ik de meest geschikte diensten en producten voor u te selecteren om het gehele proces zodanig in te richten dat we tot een totaaloplossing komen.

Ik werk samen met Alfons Boltjes, interim-recruitmentmanager en eigenaar van Bolwork. Enkele highlights: opleiding in internationale marketing, ervaring bij Accenture, initiator van RecruitersGilde.

Analyseren, adviseren, plannen opstellen, begeleiden bij inkoop en uitvoering, (na)zorg voor de juiste implementatie. Resultaatgericht werken. Daar staan we voor.

CSI: Career Scene Investigation

Expertise

Outputgericht

Evaluatie

en feedback

Plan

Onderscheidend